Publicaties

 

2006 Goed is als het ergste voorbij is, gedichten (uitverkocht)

2009 Kletskoppen, 25 getekende portretten (Oost-Indische inkt) van vrouwen die zich uitspreken over de liefde, hun verlangens en teleurstellingen (nog voorradig)

2013 Geen tuba, gedichtenbundel met cd, nog te koop voor € 10,-

 

DEELGENOMEN AAN

2011 Optreden tijdens boekenmarkt in Duitsland (gedichten vertaald in het Duits).

2012 Nacht van de poëzie in Bredevoort.

2012 Optreden Festival in Montpézat - Frankrijk waarvoor een aantal gedichten in het Frans is vertaald.

2013 posters van gedichten in winkelpassage

2013 poëziewandelroute Stationsweg Terborg

2013 Midzomertuin poëziefestival Bredevoort

 

KUNSTRIJDERS MAKEN TERBORG NOG MOOIER

Onder de naam KUNSTRIJDERS organiseren Piet Post en Bert Taken (schilder, illustrator, musicus) verrassende exposities, ludieke acties, street art- en poëzieroutes.

Nu er in Terborg nieuwe huizen zijn gebouwd en oude worden opgeknapt, willen zij een kleine bijdrage leveren aan het verfraaien en verlevendigen van Terborg. Hun eerste activiteit is de opknapbeurt van de passage tussen de Walstraat en de Hoofdstraat. Het is een galerij geworden waar wisselende tentoonstellingen worden georganiseerd. Op het moment hangen er elf grote posters met oude foto’s van Terborg.

Verder hebben ze een poëzieroute gemaakt in tuinen aan de Stationsweg en street art in de vorm van paaldanseressen op het Jorisplein. Ze hebben nog veel meer plannen. Geen verplichte figuren maar wel af een toe een scheve schaats…

De KUNSTRIJDERS willen onderzoeken of er ook in andere dorpen in de gemeente animo bestaat voor dergelijke culturele activiteiten. Wie zich bij hen wil aansluiten, goede ideeën of adviezen heeft en op de hoogte wil blijven, verwijzen zij naar hun website www.kunstrijders.nl