Publicaties

 

2006 Goed is als het ergste voorbij is, gedichten (uitverkocht)

2009 Kletskoppen, 25 getekende portretten in Oost-Indische inkt (nog voorradig)

2013 Geen tuba, gedichtenbundel met cd (nog te koop)

2018 De zee van vroeger, bewerkte foto's (negro-stift en krijt)

2019 Het zien van het konijn in de eend, gedichtenbundel

 

DEELGENOMEN AAN

2011 Optreden tijdens boekenmarkt in Duitsland met gedichten vertaald in het Duits.

2012 Nacht van de poëzie in Bredevoort.

2012 Optreden Festival in Montpézat - Frankrijk met gedichten vertaald in het Frans

2013 Posters van gedichten in winkelpassage

2013 Poëziewandelroute Stationsweg Terborg

2013 Midzomertuin poëziefestival Bredevoort

 

KUNSTRIJDERS MAKEN TERBORG NOG MOOIER

Onder de naam KUNSTRIJDERS organiseren Piet Post en Bert Taken (schilder, illustrator, musicus) verrassende exposities, ludieke acties, street art- en poëzieroutes.

Nu er in Terborg nieuwe huizen zijn gebouwd en oude worden opgeknapt, willen zij een kleine bijdrage leveren aan het verfraaien en verlevendigen van Terborg. Hun eerste activiteit is de opknapbeurt van de passage tussen de Walstraat en de Hoofdstraat. In deze galerij geworden waar wisselende tentoonstellingen worden georganiseerd. Op het moment hingen elf grote posters met oude foto’s van Terborg.

Voor het Jorisplein maakten zij een Poëziekijkkast waarin wekelijks een nieuw gedicht te lezen was. De kast maakte daarna een tournee langs Winterswijk, Doetinchem, Silvolde, Zeddam en Bredevoort en staat nu in de Bibliotheek in Terborg.

Verder hebben ze een poëzieroute gemaakt in tuinen aan de Stationsweg en street art in de vorm van paaldanseressen op het Jorisplein. Ze hebben nog veel meer plannen. Geen verplichte figuren maar wel af een toe een scheve schaats…

De KUNSTRIJDERS willen onderzoeken of er ook in andere dorpen in de gemeente animo bestaat voor dergelijke culturele activiteiten. Wie zich bij hen wil aansluiten, goede ideeën of adviezen heeft en op de hoogte wil blijven, verwijzen zij naar hun website www.kunstrijders.nl